Sitemize veri girişleri devam etmektedir.
Hoş geldiniz
Fotoğrafı büyütmek için üzerine tıklayın

EPDM Pres Baskı Ürünlerimiz

  • Satış Fiyatı:
    0,00 TL
    0,00 TL
  • Siparişleriniz 128 bit SSL güvenliğinde gerçekleştirilmektedir.
  • Telefonla sipariş hattı: https://api.whatsapp.com/send?phone=+905324665630&text=Merhaba
  • Tüm ürünler 7 gün içinde paket içeriği bozulmadan iade alınır.

 

EPDM sünger contalar kullanım alanları bakımından diğer süngerlere oranla daha yüksek oranda verim sağlayan ve gerek ısı aralığı gerekse malzeme dayanımı açısından oldukça yüksek değerlere sahip bir üründür. EPDM esaslı,yumuşak yapıya sahip,kapalı gözenekli süngerdir.


Toz ,Hava ve su sızdırmazlığının yanısıra sıkışabilme özelliği gerektiren özel formlu contalar, tek tarafı yapışkanlı yalıtım bantları ve benzeri sızdırmazlık ürünleridir. Yoğunlukları bakımından 4 sınıfa ayrılmaktadır. 075-100-130-170 yoğunluklarında sınıflandırılmaktadırlar.

Tek yüzeyi astar ile kaplıdır.Bu astar malzeme deformasyonunu en aza indirmek için ek bir katman vazifesi görmektedir. Türkiye’deki tek astarlı EPDM süngerler tarafımızda bulunmaktadır. Fiyat bakımından diğer vasıflı EPDM sünger contalara oranla ek takviyeli olması Otomotiv,Beyaz eşya ve yan sanayi firmaları açısından başlıca tercih sebeplerinden gelmektedir.

Yapışkan takviyesi yapışkansız,tek tarafı yapışkanlı,çift tarafı yapışkanlı olarak üretilmektedir. Kesimli şerit halinde üretimlerimizde bant olarak Ağ takviyeli Düz Transfer bant ve OPP bant takviyesi ile malemelere yapışkanlık özelliği katmaktayız. Kullanılacak olan bantın Gr/cm3 yoğunluğu için lütfen destek@adil.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Şekilli ebat ve pres makinalarımızda kalıplar ile istenilen en ve boylarda talep edilen özelliklerde üretim söz konusudur. Tek tarafı ve çift tarafı yapışkanlı,yapışkansız olarak şekilli kesim yapılabilmektedir. İstenilen mm genişliğinde istenilen şekillerde özel olarak üretilmektedir.

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

:
: *
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Yorumunuz değerlendirildikten sonra yayına alınacaktır.

AS TEKSTİL GLOBAL e-tedarik ve e-ihracat Portalı

GLOBAL, foreign trade, tedarik,supply,consulting,commerce network,b2b,b2c,b2a,dış ticaret, 520

İstanbul/Adana

Tel: +90 0532 466 56 30

 Bu Web Sitesinin yapısı ve içeriği, sitede kullanılan her türlü görsel malzeme Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.